… …. … jeg har netop klikket herind på mit blog-site, og kan se, at jeg d. 21. juni 2017 (totusindeogsytten!!!!) ambitiøst deklarerede, at nu ville jeg stoppe med at skrive her, og i stedet udsende et nyhedsbrev og “en masser andre nye spændende tiltag.” DET ER 3 ÅR SIDEN LIGE OM LIDT! Men hvor blev nyhedsbrevet og de spændende tiltag så af…

Skærmbillede 2020-05-30 kl. 15.40.15

Sandheden er, at virkeligheden overhalede visionen og drømmen. Min daværende fuldtidsvirksomhed (eller fritidsinteresse, som min psykolog kaldte det) var ikke profitabel nok til at leve af, og jeg måtte søge fuldtidsarbejde slut 2017 – og der er jeg stadig. Og i den omstilling evnede jeg ikke at holde alle bolde i luften samtidig, som f.eks. sideløbende med fuldtidsjob, som planlagt at lancere #TheBeYoutilfulJourney konceptet, med ny hjemmeside, nyhedsbrev, vlog, velgørenhedsindsats osv., som var min ide´og plan. Og jeg har banket mig selv i hovedet over det, for det er jo det, alle de seje, som jeg følger her og der siger, at man kan: Bar´ hustle ift. sin drøm, man har jo arbejde hele aftenen og natten, når man har fri og børnene er puttet, og vil man det nok, så kan man det også, det handler bare om selvdisciplin og vedholdenhed! Og jeg FATTEDE ikke, hvorfor jeg ikke kunne finde det der ´B.S Christiansen gear´ i mig selv.

Tvivl, min tro følgesvend
Men sandheden er, at jeg manglede et solidt fundament at bygge min vision/drøm på. Jeg manglede tillid til egne evner ift. AT JEG KU GØRE DET, at det ville være interessant for andre og bibringe dem værdi. Og du kan ikke overbevise andre, hvis du ikke selv er overbevist. Jeg har flere gange i tidens løb tænkt på mit blogsite og SAVNET at skrive her, men har synes, at det var et skridt tilbage, at gå ind og genåbne det – og pisse pinligt, for hvad vil folk ikke tænke (but came to realise, hvis der overhovedet er nogen, der stadig følger blokken, så har I sikkert ikke holdt vejret i spænding, og ugentlig logget ind for at se, mon der sker noget NU på ibensofiespassionatwork.dk). Og ved nærmere eftertanke blev jeg bevidst om, at jeg netop har brug for, AT TRÆDE ET SKIDT TILBAGE – for jeg var på afveje første gang. De initiativerne jeg tager nu, skal bygge på VIRKELIGHEDEN og ikke illusioner. Dengang ville jeg bare så gerne afsted/igang, ud over stepperne, men jeg var mere forelsket i destinationen end rejsen dertil – og så er det jo ligesom ikke TheBeYoutilfulJ O U R N E Y…

Skærmbillede 2020-05-30 kl. 16.19.58

Jeg har ikke mistet min drøm om gøre noget med TheBeYoutilfulJourney. Så nu samler jeg lige tråden op igen.. i det små. Udgangspunkt fra nu af vil være, jeg vil være undersøgende, men ud over blot fundere, så vil jeg også HANDLE, i små actionable steps – et skridt af gangen, lægge flise for flise på vejen. Og første step var, at få genoplivet min blog, hvor jeg kan få afløb få min trang til at jonglere med ord og tanker. Tjek! Og så ser vi, hvad der sker :o)

Ønsker mig selv (hvis det kun er mig der kigger med) og alle andre (hvis der stadig skulle være en enkelt, der glemte at melde sig af dengang i juni 2017) en rigtig mild og skøn pinse.

Skærmbillede 2020-05-30 kl. 17.38.55